Kaffeslabberas

Hei, dette har vel vært nevnt før, men jeg nevner det likevel: Kanskje bilder av typen nyere familebilder, kaffeselskaper o.l. som ikke er av særlig allmenn interesse kan legges ut på et annet sted enn her på Stjørdalsbilder? F.eks. på Stjørdalspuls. Er det flere som har meninger om dette?

Vist 2014 ganger. Følges av 12 personer.

Kommentarer

Origo kan være et ok sted for å dele opplevelser og bilder med familiemedlemmer ute i den store verden,men som du sier nyere familiebilder har kanskje ikke allmen interesse. Jeg har tenkt på om det kunne være en ide at de som ønsker å dele slike bilder og opplevelser med familiemedlemmer, oppretter en lukket sone. Den som oppretter sonen har da styring med hvem som inviteres inn !

Endelig noen som har samme mening som meg.

Gamle tanter som drikker kaffe er ikke interesant.

Yippi… endelig setter noe dette i fokus, om man absolutt skal legge ut barnedåp, bursdager og alt annet så gjør nå endelig det men lag en egen sone for dette da.
Støtter -Espen 100% der.

Gamle bilder,hva mener dere med gamle bilder Skal dem være ti,tyve,tredve,o.s.v Dere må si hva dere MENER og hvor gamle bildene skal være Er det så vanskelig ;0))

Her oppe står det under “Stjørdalsbilder” at man kan finne bilder helt opp til 90 tallet da skulle vel ramma for tidspkt for “gml bilder” være grei.

Enig med dere alle. Hva er allmen intresse? Gamle bilder er vel noe av poenget på denne siden. Har selv satt in mange bilder, selfølgelig da til stor irritasjon for mange som er drit lei smelteverks bildene fra meg. Prøver da også noen andre bilder og vinklinger. Gamle bilder er også mange alvorlige gamle besteforeldre, på den tiden det ikke skulle være noe smil og latter av personer. Tanter som drikker kaffe synes jeg selv ikke er så interesant—men jeg må akseptere på denne siden disse bildene også. Likeså 1001 sol nedgangangs bilder eller en blomst mm i prospekt kort framvisning. Prospektkort er vel historisk øyeblikks bilder der og da i glansbilde format..(samler selv på slike kort) For å fange flest mulig også ungdommer er også nyere bilder viktig synes jeg for og vite nyere historie. Pop og rocke band for bare 1—2 år siden. Når jeg var tennoring var jeg ikke intrisert i 20-30 års fosil bilder, det er noe som stiger med stigende aldrer på oss mennesker—tror jeg da hos de fleste. Bedrifter slik de var for 1—2 år siden—kanskje noen er borte idag? Da er det en historie allerede. Fasit svar er vel vanskelig når det er flere 100 eller 1000 som er innom og titter på bildene. Dette var bare enkel betraktning slik jeg ser det. 1 bilde jeg liker liker kanskje slett ikke du o.s.v. Men jeg savner litt nyere historiske bilder fra Stjørdal——der jeg også kan kjenne igjenn eller kjenner noen personlig på bildene. Jeg har ikke svaret på riktig ramme i denne sonen, slett ikke.

Last opp flere bilder du Øistein, – både fra Smelteverket og andre motiv. Jeg synes alltid det er artig å se på bildene dine.
De som ikke bryr seg om enkelte typer bilder, kan vel bare la være å klikke på dem, og heller konsentrere seg om det de er interessert i? Synes ikke dette bør være noe stort problem.
Ellers savner jeg flere bilder fra “Bladets” arkiv, som vi fikk så mange av i starten her på “Stjørdalsbilder”.

Jeg savner også bildene fra Bladets arkiv.

Jeg lastet opp noen helt nye bilder i fra ulike steder i Stjørdal og hatt veldig god respons på det, det er jo forskjellige kategorier her å legge dem så de som ikke vil må bare finne seg noe anna. Jeg syns da ikke bildene mine har på puls og gjøre, tenkte d var mer innlegg å sånn. Syns det blir så vittig med dere som tror de kan bestemme hvordan et nettsted skal bli, det lever jo sitt eget liv. Det er da ikke noe problem at det er for mye liv her:) Ja, ja , ha en fin natt, men ikke la irritasjonen over andrestilstedeværelse ødelegge nattesøvnen.

Synes dine bilder var interesante og koselige og mimre til,Iris.Og til dere andre også som legger ut bilder. ""Det blir vel ikke KRIG" av den grunn??

Sånn er det jo alltid. Alle bilder kan ikke interessere alle. På et sted som dette må det vel nødvendigvis bli endel “tanter” som drikker kaffe… De bildene man ikke liker er det vel bare å scrolle forbi. Er vel ikke værre enn som så:))) Personlig syns jeg de aller fleste bildene er morsomme å se for en utflytta Stjørdaling :-))

Annonse

Nye bilder